Namnlöst-2

CYKELRESOR

loading...
Madeleine Devenyi Madeleine Devenyi

Svenska cykelguiden Madeleine Devenyi är utbildad och licenserad ´Accompagnatore Cicloturistica´ (CykelTuristGuide), inskriven i Turin, Piemonte, hon bor och lever i Italien sedan många år. Madeleine känner till varenda kurva och leder gruppen samt lägger upp rutterna utifrån gruppens erfarenhet och kompetens.

Cykla själv eller i grupp. Redan vana cyklister eller slowbiking  i lugn och ro vid en av Europas vackraste cykelled utan biltrafik drygt 50 km utmed havet mellan Ospdaletti och San Lorenzo. GoItaly erbjuder skräddarsydda upplägg på passande datum för just er.Mer avancerad? Kanske är du eller en grupp intresserad av att träna inför Vätternrundan eller Cykelvasan?

Trött på snö och slask?  
Ta chansen att träna inför dina kommande utmaningar på världens bästa cykelvägar samtidigt som du njuter av allt annat Liguren har att erbjuda . Möjlighet finns att utforska liguren med cykelguiden  Madeleine Devenyi som vägvisare som med god erfarenhet av cykelsporten samt god kännedom om vägnätet kommer lägga träningsrundorna i samverkan med grupper eller individuella cyklister.

Längs Liguriens kust tränar en stor del av världens bästa landsvägscyklister. Området bjuder på allt från milslånga HC-klättringar med makalösa vyer över 
medelhavsalperna till mindre krävande terräng med medelhavet i blickfånget utmed kusten.
Egen cykel medtages eller går att hyra och minst ett par års erfarenhet av landsvägscykling är att rekomendera. Farten på de ledarledda träningarna anpassas helt efter just dina behov. Genom fria fartsträckor med återsamling i de längre uppför och nedförsbackarna kan vi stimulera alla på ett likvärdigt sätt samtidigt som vi kan hålla ihop gruppen på de mer lättåkta partierna.

Om du är landsvägscyklist och använder cykelskor med fäste till pedalen, ta gärna med dem och meddela oss endast vilken typ, så att vi kan montera rätt pedaler. Hjälm ingår i cykelhyrningen, men om man vill ha sin egen, så tar man givetvis med sig den. En bra gymnastiksko för den som inte är van till att cykla fastspänd vid pedalen rekommenderas varmt.

Vad behöver jag i övrigt ha med mig? Kontakta GoItaly så ger Madeleine tips och  rekommendationer gällande utrustning och packlista inför avresan. info@goitaly.seAllmänna villkor GoItaly
Viktig information före anmälan
Börja med att anmäla dig till valt reseupplägg. Det gör du genom att skicka ett mail till info@goitaly.se men läs först igenom informationen nedan. Länk till anmälan finns efter informationen.
Observera! Boka inte flyg innan din anmälan är bekräftad!
Vid bekräftelse om plats betalar du in 20 % av avgiften som anmälningsavgift. Vad som gäller i just ditt fall får du separat betalningsinformation om.
30 dagar innan avresa är slutbetalningen
Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift.
Observera! Reseförsäkring och avbeställningsskydd tecknar du själv genom din bank eller försäkringsbolag. Glöm inte ”blå kortet” (EU-kortet)!
Avbeställningsvillkor
Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan starten debiteras 30 % av avgiften.
Vid avbokning senare än 30 dagar innan starten debiteras fullt pris.
Vid sjukdom  senast 24 tim innan avresa som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften.
Anmälan info@goitaly.se
Mer info och kontakt www.goitaly.se
+46 700555658
 
Varmt välkomna med er anmälan!

             


 

Intresseanmälan