Namnlöst-2
loading...
Casa Albertieri ligger på andra våningen i ett historiskt hus i Bordigheras gamla stadsdel. Det byggdes på 1600-talet som Bordigheras första rådhus och erbjuder tre stora rum med vackra takmålningar.

Är du en yogainstruktör eller kursledare för någon annan verksamhet och vill anordna en resa för dina deltagare är Casa Albertieri den ultimata platsen.

Här kan du hyra in dig och din familj privat eller med några vänner under hela året. Starta dagen med en god frukost under takmålningarna i den stora salen!


Camera dei Cavalieri (Riddarrummet) är ett stort rum med havsutsikt och plats för fyra personer i det rymliga rummet. De andra två rummen, Camera dell'Angelo (Änglarummet) och Camera delle stelle (Stjärnkammaren) varav det ena med havsutsikt, det andra med vy mot gränden, kan hyras som en familjesuite med plats till flera personer då rummen har gemensam ingång.
Samtliga rum erbjuder en personlig stil och unika historiska detaljer välbevarade för att skapa en känsla av harmoni och lugn för våra gäster.

Det finns flera bra restauranger runt hörnan och det är bara några få minuters promenad ner till Medelhavet med fina stränder.

Våra rum  (alla med takmålningar och venezianskt mosaikgolv)


 Camera dei Cavalieri - Riddarrummet är vårt största rum med plats för en familj eller upp till fyra personer. Rummet är bekvämt och rymligt med privat badrum och vackra takmålningar att titta på innan man går och lägger sig och det första man ser när man vaknar...

Camera delle Stelle - Stjärnkammaren med stjärnor i taket  har plats till tre personer, en dubbelsäng( Queensize) och en enkelsäng och ett mindre badrum i anslutning.

Camera del Angelo - Änglarummet är ett vackert dubbelrum med änglamotiv och fönster mot gränden. Hyrs ut som en suite tillsammans med Camera della Stelle då ingången och badrum är gemensamt. Lämpar sig för en familj.

Från fönstret har man en strålande havsutsikt och full vy över de närliggande kuststäderna Menton och Monte Carlo och vid klart väder kan man skymta öarna Lerins utanför Cannes och ända bort till l'Esterel massivet. Änglarummet har utsikt mot gränden.
På morgonen ingår  klassisk italiensk frukost -kaffe/thé, croissant,  yoghurt, musli och färsk frukt och juise, som intas i den fd rådsalen med vackra takmålningar.

Hyr hela våningen.... Från och med nästa år kommer vi erbjuda möjligheten att hyra hela våningen Casa Albertieri ( tre sovrum, två badrum, hall, 72 kvm sal med matplats samt kök med matplats) till familjer och större grupper. Man sköter sig helt själv eller hyr som B&B med frukost inkl. Avgör vad som passar just er grupp!
Vi kan erbjuda sängplats till ca 8-12 pers.   Kontakta oss vid intresse.

Egna aktiviteter eller fira en högtid! Skräddarsy ditt eget reseupplägg för familj och vänner. Här kan man ordna egna yogagrupper, möten, kick off, vandring, cykling, matlagning eller bara ha en skön och avkopplande semester med familj och vänner. Hör av er för intresse så berättar vi mer. Är du utbildad massör? En massagebänk finns på plats för eventuella behandlingar.

 

Tariff
Min 100 €/natt - Max 140 €/natt beroende på säsong och längden på vistelsen (priset avser två personer i dubbelrum)
Extrasäng 30 euro/natt.

Familjerummet har möjlighet till fyra sängplatser (en dubbelsäng och två enkelsängar samt privat badrum) - Min 140 € - 180 € (4 pers)
Barn under 2 år bor gratis ( i föräldrars säng) Vi har inga barnsängar att erbjuda.
Frukost med kaffe/thé, juise, färska croissanter, yoghurt musli och fruktsallad inkl.

Check-in och Check-out
Check in:  från kl. 15 till kl. 20 ankomstdagen
Check out senast kl.11.00 avresedagen, eller enligt överrenskommelse.

Obs. Fr.o.m 2019 tas det ut en turistskatt i Bordighera på 1,50€ per person och natt. Summan betalas direkt på plats i anslutning till vistelsen


+393406717543
+46700555658