Namnlöst-2

GOITALY  
Skräddarsydda upplevelser,
aktiviteter och boende

loading...

Välkommen att ta del av GOITALY's guldkorn i det natursköna Italien där slowfoodkonceptet föddes, vinet flödar och solen för det mesta lyser med sin närvaro.

Vår gedigna kunskap om landet, språket och kulturen är din garanti för en lyckad upplevelse.

Låt oss visa dig vägen till de bästa cykel och vandringslederna, storslagna vyer, kristallklara flodkällor,
eller till den charmigaste bytrattorian med det bästa hemlagade lokala köket.
Företagsevent eller privata grupper.
Välj ett passande upplägg eller enbart boende.


Benvenuti!

 

GOITALY på Instagram - goitaly.se

48

Säsongen börjar lida mot sitt slut och vi har nu sagt Arrivederci till sista gruppen för den här gången. Vi är så tacksamma för alla härliga gäster vi fått möta under året. Vi har målat, skrivit, yogat, cyklat, vandrat, lagat mat, provat viner, skrattat, haft långa spännande samtal över middagsbordet och vi har dansat... som här med Marcus och Sanna Mendes grupp med fortbildning för frisörer. Det är fantastiskt att se salen på Casa Albertieri B&B kunna användas till så många olika evenemang och upplägg. Året runt är det förstås öppet som vanligt b&b så alla är hjärtligt välkomna även om ni inte är en grupp som önskar ett reseupplägg. Själv tar GoItaly en liten paus från de mer fysiska aktiviteterna och sätter sig vid skrivbordet och planerar nästa års nya spännande händelser. Så.. stay tuned.. Det kommer mera 🤩🙌 Tack alla goa gäster för att ni hittat hit!!!❤️ #resor #upplevelser #yoga #vandring #cykling #beautifulplaces #restillsammans #unikaupplevelser #relax #slowfood #casaalbertieri #bedandbreakfast #ligurien #italien🇮🇹

38

Tvivlar inte på att det kommer bli en helt fantastisk bostad på den här platsen...

44

På Casa Albertieri B&B bjuder vi alla gäster på bubbel vid ankomst 🥂 Ni är alla varmt välkomna för en välkomstskål och lite allmänt trevligt sällskap och småprat om Bordighera och vad som finns att hitta på i området. Ser fram emot att träffa många nya och gamla gäster inför nästa säsong ❤️ Välkomna!
Lägg till din egen HTML-kod här.

UPPLEVELSER

BOENDE

             MAT