Namnlöst-2
loading...

GOITALY  välkomnar privatpersoner samt företagsgrupper  för olika typer av upplägg, aktiviteter, event, kick off och konferens enligt önskemål. Tillsammans tittar vi på ett lämpligt arrangemang och skräddarsyr resan efter era önskemål.

GOITALY ordnar festen! Varför inte samla släkt och vänner när det är dags att fira en högtidsdag. Kanske ni är nygifta och vill ordna bröllopsfest och känna på lite äkta amore i Italien? Mer romantiskt än så blir det inte...

GOITALY  kan landet, språket, kulturen och på plats  finns kunniga och engagerade ciceroner som  visar till de gömda guldkornen man sällan annars hittar till.

GOITALY vill inspirera med personliga upplevelser och det bästa av Italien!  Bestående minnen att ta med sig hem, i en starkare gladare kropp, en utvilad själ och med lust att vilja realisera nya drömmar!

Om GOITALY

loading...

Anna (Anki) Nordén driver GoItaly som är ett företag inom researrangemang.

Jag har arbetat inom turism- och flygbranschen under många år.
Under längre perioder har jag vistats och bott  i Ligurien där jag  arrangerat reseupplägg och drivit B&B verksamhet; Dormiusa suites & rooms och Casa Albertieri i Bordighera.
Min passion är Italien och sedan flera år ordnar jag reseupplevelser dit och brinner för att få dela mina guldkorn med er.

Kontaktuppgifter:
anki@goitaly.se
+46700555658

 

GOITALY på Facebook

GOITALY på Facebook. Gå in och gilla sidan för löpande uppdateringar om GOITALY's arrangemang och reseupplägg.
www.facebook.com/goitaly.se

GOITALY's Blogg

Anki samarbetar med och skriver åt tidningen RES - bloggen bjuder på hennes allra bästa tips, blandat med anekdoter och tankar från vardagen.

Allmänna villkor GOITALY
Viktig information före anmälan
Börja med att anmäla dig till valt reseupplägg. Det gör du genom att skicka ett mail till info@goitaly.se men läs först igenom informationen nedan.
Observera! Boka inte flyg innan din anmälan är bekräftad!
Vid bekräftelse om plats betalar du in 30 % av avgiften som anmälningsavgift. Vad som gäller i just ditt fall får du separat betalningsinformation om.
30 dagar innan avresa är slutbetalningen
Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift.
Observera! Reseförsäkring och avbeställningsskydd tecknar du själv genom din bank eller försäkringsbolag. Glöm inte ”blå kortet” (EU-kortet)!
Vi har inget ekonomiskt ansvar för kostnader av flygbiljett, inte ens i det fall resan måste ställas in (min antal 6 pers vid gruppresa, d v s en redan färdig grupp om minst 6 pers, om ingen annan överenskommelse). Det totala priset för resan inkl. anmälningsavgiften betalas i så fall tillbaks i sin helhet.
Avbeställningsvillkor:
Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan resan debiteras anmälningsavgiften.
Vid avbokning senare än 30 dagar innan starten debiteras fullt pris.
Vid sjukdom  senast 24 tim innan avresa som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften.
Observera!  Fr.o.m 2019 tas det ut en turistskatt i Bordighera på 1,50€ per person och natt. Summan betalas direkt på plats i anslutning till vistelsen.

GOITALY's medhjälpare
under vissa upplägg

Charlott Edselius är hälsocoach, stresspedagog och massör. Hon bor i Stockholm och  jobbar med hälsovägledning, stresshantering och mental träning. Charlott kommer att ge oss verktyg och vägledning till att hitta motivation, inspiration och ny kraft och energi !

Charlotta Olsson är lärare till vardags och yogainstruktör på fritiden. Hon bor i Stockholmsområdet och är utbildad massör på Axelssons gymnastiska Institut. Charlotta har under flera år hållt i yogakurserna för GOITALYS gäster.

Martina Everding Olsson har många års erfarenhet som yogalärare och är utbildad akupunktör, massör och friskvårdsterapeut. Hon bor utanför Göteborg och driver Mölnlycke Yoga & Akupunktur. www.molnlyckeyoga.se  För GOITALY har Martina har under flera år hållt  i yogakurser och den meditativa gångformen "breathwalk".