Namnlöst-2
loading...

GOITALY  välkomnar privatpersoner samt företagsgrupper  för olika typer av upplägg, aktiviteter, event, kick off och konferens enligt önskemål. Tillsammans tittar vi på ett lämpligt arrangemang och skräddarsyr resan efter era önskemål.

GOITALY ordnar festen! Varför inte samla släkt och vänner när det är dags att fira en högtidsdag. Kanske ni är nygifta och vill ordna bröllopsfest och känna på lite äkta amore i Italien? Mer romantiskt än så blir det inte...

GOITALY  kan landet, språket, kulturen och på plats  finns kunniga och engagerade ciceroner som  visar till de gömda guldkornen man sällan annars hittar till.

GOITALY vill inspirera med personliga upplevelser och det bästa av Italien!  Bestående minnen att ta med sig hem, i en starkare gladare kropp, en utvilad själ och med lust att vilja realisera nya drömmar!

Om GOITALY

loading...

Anki Nordén är ägare och resekoordinator för  GoItaly som är ett företag inom researrangemang.
Anki har bott  20 år i Stockholm och arbetat inom turism- och flygbranschen. Under längre perioder har hon vistats och bott  i Ligurien där hon drivit arrangemang och  B&B verksamhet; Dormiusa suites & rooms och Casa Albertieri i Bordighera. Sedan flera år arrangerar hon reseupplevelser i Italien.

 

GOITALY på Facebook

GOITALY på Facebook. Gå in och gilla sidan för löpande uppdateringar om GOITALY's arrangemang och reseupplägg.
https://www.facebook.com/goitaly.se/

GOITALY's Blogg

Anki samarbetar med och skriver åt tidningen RES - bloggen bjuder på hennes allra bästa tips, blandat med anekdoter och tankar från vardagen.

GOITALY's medhjälpare
under vissa upplägg

Charlott Edselius är hälsocoach, stresspedagog och massör. Hon bor i Stockholm och  jobbar med hälsovägledning, stresshantering och mental träning. Charlott kommer att ge oss verktyg och vägledning till att hitta motivation, inspiration och ny kraft och energi !

Charlotta Olsson är lärare till vardags och yogainstruktör på fritiden. Hon bor i Stockholmsområdet och är utbildad massör på Axelssons gymnastiska Institut. Charlotta har under flera år hållt i yogakurserna för GOITALYS gäster.

Martina Everding Olsson har många års erfarenhet som yogalärare och är utbildad akupunktör, massör och friskvårdsterapeut. Hon bor utanför Göteborg och driver Mölnlycke Yoga & Akupunktur. www.molnlyckeyoga.se  För GOITALY har Martina har under flera år hållt  i yogakurser och den meditativa gångformen "breathwalk".