Namnlöst-2
loading...

GOITALY  välkomnar privatpersoner samt företagsgrupper  för olika typer av upplägg, aktiviteter, event, kick off och konferens enligt önskemål. Tillsammans tittar vi på ett lämpligt arrangemang och skräddarsyr resan efter era önskemål.

GOITALY ordnar festen! Varför inte samla släkt och vänner när det är dags att fira en högtidsdag. Kanske ni är nygifta och vill ordna bröllopsfest och känna på lite äkta amore i Italien? Mer romantiskt än så blir det inte...

GOITALY  kan landet, språket, kulturen och på plats  finns kunniga och engagerade ciceroner som  visar till de gömda guldkornen man sällan annars hittar till.

GOITALY vill inspirera med personliga upplevelser och det bästa av Italien!  Bestående minnen att ta med sig hem, i en starkare gladare kropp, en utvilad själ och med lust att vilja realisera nya drömmar!
 

Om GOITALY

loading...

Anna (Anki) Nordén 

Då... var jag 10 år gammal och det var min första utlandsresa.
Här står jag några år senare utanför dörren där min Italienresa startade.

Hotel Victoria i Taormina.

Italien gav mig dofter, smaker, ljud, gatubilder och upplevelser jag inte visste fanns.
Jag drack bananlikör ur små flaskor som fanns i korgar utanför butikerna, jag läste Kalle Anka på italienska utan att förstå men jag läste ändå. Jag sprang runt i gränderna med glass i handen som smälte snabbt, smaker som mandarino, pistacchio och straciatella var långt mer exotiskt än den paketglass jag var van vid.

Jag insöp girigt och fascinerat alla dofter. Avgaser från bilar och vespor som tutade konstant. Ångor från gamla sopor blandades med doften av nygrillad fisk.
Det var musik i gränderna och på piazzan, det var prat, skratt och diskussioner, kvällarna var fyllda av ljum soldränkt blomma, olika ljud och skrammel.
Och jag glömmer aldrig tuggan av mitt livs  första pizza.

Det var som en saga... en dröm jag inte visste fanns men som jag vaknade upp från i stela nymanglade lakan som doftade klor och golvet var svalt  av marmorkrossad sten när jag satte ner fötterna på morgonen.
Capuccino till frukost med kakao som skummade läppen.

Det var Hotel Victoria och det var början på min dröm om Italien!


Sedan dess har jag dragits åt resebranschen för att få uppleva nya annorlunda platser och kulturer, träffa nya människor och lära mig nya språk och se nya horisonter.
Jag har arbetat inom turism- och flygbranschen under många år.

Så var jag ju så klart tvungen att flytta till Italien. Det fanns ju där inom mig, alla intryck från min första upplevelse. Jag träffade kärleken och min dotters pappa och efter några år mellan Sverige och Italien flyttade  jag till Ligurien.

Där i hans familjehem startade vi upp B&B Casa Albertieri och har därifrån arrangerat reseupplägg och drivit B&B verksamhet; Dormiusa suites & rooms och Casa Albertieri i Bordighera.

Drömmen fortsätter på olika håll men min passion är för alltid Italien och jag drivs av att få förmedla och visa det jag känner och har lärt mig i det här vackra, sköna och mångfacetterade landet.

Jag ser fram emot att få dela mina guldkorn med er.  Benvenuti!

Kontaktuppgifter:
anki@goitaly.se
+46700555658

ALLMÄNNA VILLKOR

Allmänna villkor GOITALY
Kontaktuppgifter:
+46700555658
info@goitaly.se

Viktig information före anmälan

Observera! Boka inte flyg innan din anmälan är bekräftad! Återkommer om när det är möjligt.
Vid bekräftelse om plats betalar du in 30 % av resans totala pris som anmälningsavgift. 
30 dagar innan avresa sker slutbetalningen.
Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift.
Observera! Reseförsäkring och avbeställningsskydd tecknar du själv genom din bank eller försäkringsbolag.
Glöm inte ”blå kortet” (EU-kortet) som du ansöker om via Försäkringskassan.
www.forsakringskassan.se

Avbeställningsvillkor:
Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan starten debiteras 30 % av avgiften.
Vid avbokning senare än 30 dagar innan starten debiteras fullt pris.

info@goitaly.se
+46 700555658

Vi har ordnat resegaranti hos Kammarkollegiet
Det betyder att du kan få ersättning om din resa blir inställd eller avbruten om vi skulle drabbas av insolvens.
Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti
https://www.kammarkollegiet.se/vara-tjanster/resegaranti/hitta-reseaktorer-med-resegaranti
Läs mer om resegaranti och ansök om ersättning hos Kammarkollegiet
https://www.kammarkollegiet.se

INFO & BOKNING

GOITALY's medhjälpare
under vissa upplägg

Charlotta Olsson är lärare till vardags och yogainstruktör på fritiden. Hon bor i Stockholmsområdet och är utbildad massör på Axelssons gymnastiska Institut. Charlotta har under flera år hållt i yogakurserna för GOITALYS gäster.

Martina Everding Olsson har många års erfarenhet som yogalärare och är utbildad akupunktör, massör och friskvårdsterapeut. Hon bor utanför Göteborg och driver Mölnlycke Yoga & Akupunktur. www.molnlyckeyoga.se  För GOITALY har Martina har under flera år hållt  i yogakurser och den meditativa gångformen "breathwalk".