Namnlöst-2

Boende


 
Det finns möjlighet att bo antingen på Dormiusa suites & rooms eller Casa Albertieri här i den charmiga gamla stan i Bordighera.

Dormiusa suites & rooms kallar vi uthyrningsrummen som finns här med privat ingång från gränderna i gamla stan. Dormiusa erbjuder ett självständigt boende med fina komfortabla rum och havsutsikt. Totalt finns här fyra fina dubbelrum.

Casa Albertieri B&B erbjuder tre stora rum med vackra takmålningar varav  det ena, Camera dei Cavalieri (Riddarrummet) är ett stort rum med havsutsikt och plats för fyra personer i det spatiösa rummet. De andra två rummen, Camera dell'Angelo (Änglarummet) och Camera delle stelle (Stjärnkammaren) varav det ena med havsutsikt, det andra med vy mot gränden, kan hyras som en familjesuite med plats till flera personer då rummen har gemensam ingång.
 Casa Albertieri  passar perfekt till familjer eller en grupp vänner. Det finns sängplats till ca 6-8 personer.  Här kan man ordna egna yogagrupper, vandringsgrupper eller bara ha en skön och avkopplande semester med familj och vänner. Hör av er för intresse så berättar vi mer. 

Det finns flera bra restauranger runt hörnan och det är bara några få minuters promenad ner till Medelhavet med fina stränder.

BOENDE VID RESEARRANGEMANG 

Antingen bor gästerna på Dormiusa , Casa Albertieri  eller I Colori di Monet alternativt sker boendet på ett annat central beläget  hotell eller på något naturskönt beläget B&B i Liguriens inland - boendet beror lite på vilken typ av arrangemang och hur många deltagare. Enbart vandring eller cykling fungerar utmärk med Bordighera som bas, där man har nära till allt.