Namnlöst-2

TOSCANA - Njut och upplev det äkta Toscana

loading...

Vill du uppleva det äkta och genuina Toscana borta från allfartsvägarna? Trött på de vanliga guidade turistturerna i klassiska städer som Florens?

Låt svenska Maria som bott många år i Italien och driver Florentine Experience Shopping guida dig bland sina guldkorn av delikatesser och hantverkare i staden. Mat i Italien är ju ett slags hantverk och en absolut viktigt konstart, en upplevelse! I Italien pratar man alltid om mat och vad man ska äta vid nästa måltid! Så vi besöker den färgrika och pittoreska Sant Ambrogio marknaden med avsmakning av lokala delikatesser som pecorino ost, salami, prosciutto, finocchiona, gott olivolje bröd med ett glas vin. Sedan kaffe på en av Florens mysiga barer och promenad mot il Mercato Centrale där vi pratar mera om mat, grönsaker, kryddor, kakor etc. Sedan ett besök på en av de bästa Pasticceriorna i Florens. Om man har lust, vinprovning på ett Enoteca i Oltrarno. Det hela kan avslutas med en lätt lunch.

Maria kan även närmare presentera Florens hantverkarkultur för de som är intresserade och man kan välja mellan olika upplevelser som mosaik, konst, handgjorda läderprodukter eller titta på hur man tillverkade skor under renässansen.Man kan även designa sin egen unika skinnväska tillsammans med en läder hantverkare eller titta på hur man tillverkade skor under renässansen. Pausa bland gränderna och insup atmosfären med en skummande espresso eller en äkta italiensk gelato. Hantverkarturen kan mixas med besök på marknad med avsmakning av Toskanska delikatesser som pecorino, prosciutto och schiacciata bröd med ett glas vin.

Möjligheterna är otaliga. Du bestämmer om din grupp är mest intresserade av det ena eller det andra.

Kombinera vistelsen med matlagningskurs och "opera in the kitchen", historia, kultur eller en vandring med vinprovning i Greve in Chianti. Vill du hellre vandra, cykla, yoga eller bara koppla av på vår mysiga agriturismo med lite poolhäng och ett glas vin i handen? Toscana passar alla sinnestämmningar!

Vi hjälper dig och dina vänner att få ut den bästa upplevelsen av Toscana och en minnesvärd vistelse med i bagaget kanske med ett och annan lokalt hantverk eller någon delikatess att förlänga känslan av Italien med.

HANTVERK  opera  MAT  vin  RELAX  tid  VANDRA  cykla  YOGA

Bo på mysig agriturismo med närhet till Florens och Chiantidistriktet. Här kan man välja att bara njuta av att relaxa vid de båda poolerna eller ta en promenad bland vinrankorna och olivträden som omgärdar  den vackra gården. Goda toscanska måltider serveras i restaurangen med gårdens eget vin.
På gården kan man även arrangera en vinprovning av gårdens vin.

                                     
Till Toscana tar man sig smidigt med både flyg och tåg direkt till Florens eller till Pisa som ligger cirka en timma bort.
Varmt välkomna att kontakta oss för ett reseförslag anpassat för just er grupp!
 
 info@goitaly.se
+46700555658
 
 
www.goitaly.se
 
 
 
 
 
 
 
Allmänna villkor GoItaly
Viktig information före anmälan
Börja med att anmäla dig till valt reseupplägg. Det gör du genom att skicka ett mail till info@goitaly.se men läs först igenom informationen nedan.
Observera! Boka inte flyg innan din anmälan är bekräftad!
För bokning behöver vi följande uppgifter:
Namn
Adress
Telefonnr
Personnr
Vid bekräftelse om plats betalar du in 30 % av avgiften som anmälningsavgift. Vad som gäller i just ditt fall får du separat betalningsinformation om. Se ovan.
30 dagar innan avresa ska slutbetalningen vara inbetald, faktura skickas.
Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift.
Observera! Reseförsäkring och avbeställningsskydd tecknar du själv genom din bank eller försäkringsbolag. Glöm inte ”blå kortet” (EU-kortet)!
Vi har inget ekonomiskt ansvar för kostnader av flygbiljett, inte ens i det fall resan måste ställas in (min antal 6 pers) Det totala priset för resan inkl. anmälningsavgiften betalas i så fall tillbaks i sin helhet.
Avbeställningsvillkor:
Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan resan debiteras anmälningsavgiften.
Vid avbokning senare än 30 dagar innan starten debiteras fullt pris.
Vid sjukdom  senast 24 tim innan avresa som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften.
 
Varmt välkomna med er anmälan!