Namnlöst-2

Kalendarium

Planerade aktiviteter

Cykla i Ligurien Reseupplägg med GoItaly för vana cyklister som vill ha härlig kuperad cykling och träna i i Italien (Ligurien). Även planerade datum för de som bara vill njuta av slow biking och Ligurien från cykelsadeln. Cykelguiden Madeleine är utbildad och licenserad ´Accompagnatore Cicloturistica´ (CykelTuristGuide), inskriven i Turin, Piemonte, hon bor och lever i Italien sedan många år. Madeleine känner till varenda kurva och leder gruppen samt lägger upp rutterna utifrån gruppens erfarenhet och kompetens. Snart mer info på hemsidan.
För intresse maila anki@goitaly.se

Upplevelser & Vandring 9-13 maj 2018
Kom och möt våren i Ligurien! Längtar du efter en aktiv semester i kombination med relax. Då är den här resan något för dig! Koppla av med lättare vandring mellan charmiga genuina bergsbyar,  cykla, bada,  njut av mat, dryck och umgänge  i vackra Ligurien och med medelhavet i horisonten.

Vårens första Yoga-resa är nu spikad 1-5 maj 2018 i Bordighera. Passar alla -från nybörjare till redan vana yogautövare. Yoga är en urgammal teknik för att uppnå balans och ökat medvetande. Yogan innehåller effektiva verktyg för att gå ner i varv, släppa på muskelspänningar, få tankarna att lugna sig och sinnet att bli mer fokuserat.
Alla tränar utifrån sina egna personliga förutsättningar helt befriat från prestige, prestationer eller tävlan.

GOITALY ordnar festen! Varför inte samla släkt och vänner när det är dags att fira en högtidsdag. Vi tar hand om hotell och restaurangbokningar och ordnar ett lämpligt upplägg efter önskemål.  Kanske ni är nygifta och vill ordna bröllopsfest i Italien? Mer romantiskt än så blir det inte...

Våren 2017 Nu ligger nya reseupplägg för våren ute. Inspiration, motivation och yoga finns på programmet. Klicka på fliken RESOR -Kommande Resor - och låt dig inspireras. Fler upplägg på gång...

Vårens inspirationsresa med tema måleri och konst blev så lyckad så det planeras mer av denna typ av resor till Bordighera  i framtiden. Våren 2017 nästa gång. Håll ögonen  öppna eller maila för intresse!

I samarbete med danska Pustrejser planerar GoItaly en poetisk 5-dagars resa till Piemonte och Torino med vin och choklad i centrum. Vi besöker vingårdar omkring Barolo, världsberömda konstmuséer och får gå på guidad tur hos en känd chokladproducent i Torino. Upplev vackra Piemonte kombinerat med en smakupplevelse av vin och choklad i skön förening.

Våren 2017 första yoga-och vandringsresa är spikad, boka redan nu in datumet tisdag 2 - lördag 6 maj 2017 vi yogar på klipporna till medelhavets brus och vandrar i Liguriens vackra landskap. Yogainstruktör på resan är Martina Everding Olsson

Konst och målarresa med lättare vandring 17-22 maj 2016. Läs mer under "Upplevelser"

Nu ytterligare en "Må-bra" helg inplanerad  under våren och sommaren 2016.
Vandring, relax, slowfood och yoga för den som önskar på menyn.

Planerade datum våren 2016 är för närvarande:
Tisdag – lördag 29 mars –
2 april (tillval yoga för de som önskar)

Tisdag- söndag 17-22 maj - Måla, skissa och vandra

Torsdag – måndag 30 juni – 4 juli (tillval yoga för de som önskar)

Är ni en större grupp och har förslag på andra datum kontakta mig så kikar vi på det!


Företagsevent och konferenser planeras in fr o m  2016. Nu är basen för GO ITALY från Sverige och snart hoppas jag kunna föreslå skräddarsydda upplägg för ert företag.

Våren 2016 planeras nya populära YOGA helger med Lotta eller Martina.
Håll utkik för datum eller skicka intresseanmälan så du inte missar en plats i gruppen!

Vandringar med mat/ vin-tema är på agendan våren och hösten 2015, kontakta mig för mer information eller förslag på personligt upplägg för dig och dina vänner.

Under Mars 2015 planeras en veckovistelse för träningssugna cyklister. På plats finns en svensk elitcyklist som följeslagare och för att tipsa om bästa cykelvägarna från hav till berg. Mellan 1-5 timmars cykling per dag i grupp,  individuellt eller enligt önskemål. Mer info så fort datum är bestämt.

 I Juni 2015 planeras just nu en veckovandring på lite högre höjder. Vi kommer att vandra vissa leder av Alta via dei Monti Liguri . Vyerna är storslagna med alperna i norr och medelhavet i söder. Nu blommar den vackraste floran här och jag vågar lova en upplevelse utöver det vanliga för den vane vandraren. Bagaget transporteras åt oss och på kvällen väntar alltid en bäddad säng och en riktigt god middag. Intresserad? Håll utkik, snart kommer mer info om exakt period.

Boka aktivitet

(Ej bindande.)