Namnlöst-2

HYR LÄGENHET I BORDIGHERAVår mysiga lägenhet och semesterhem - på Via Cantore i Bordighera.  Lämplig för 2-3 pers. Balkong mot havet.

Den här mysiga ljusa lägenheten,  ligger på en lugn återvändsgränd i centrala Bordighera, via Cantore 25 på några minuters gångavstånd från havet och fem minuters promenad från tågstationen.

63 kvm /3e våning med balkong med havsutsikt och sittplats för 2/3 pers.
Sovrum med dubbelsäng, vardagsrum med bäddsoffa, kök och badrum.
Kök med kylskåp, liten frys och induktionshäll
Tallrikar, bestick, glas och koppar
Kastrull och stekpanna
Nespresso kapselmaskin
AC
Wifi

Pris per vecka ( max 2 pers  om en tredje person + 20€/natt)
650€ + slutstädning 60€
750€ + slutstädning 60€ -Juli
850€ + slutstädning 60€ - Augusti och storhelger

Totala hyran betalas senast veckan innan ankomst.

Månadshyra är möjligt i lågsäsong 850€ + slutstädning 60€.

Vi ber om en deposition motsvarande 250€ vid bokningstillfället som betalas tillbaka i sin helhet efter vistelsen vid återlämnande av nycklarna och lägenheten lämnad i välskött skick.

Sängkläder och handdukar ingår. Tänk på att ta med eventuell strandhandduk själv.Byte Lördag - Lördag, incheck efter kl 16, utcheck avresedagen senast kl 11
Möjlighet kan finnas annan veckodag efter överenskommelse.

Trivselregler
Lägenheten är inte lämplig för småbarn och ej heller husdjur.
Det här är ett rökfritt hem.
Tänk på att sänka ljudvolymen efter kl 22.
Tvätt får ej hängas på tork från balkongräcket eller fönsterkarm utan måste hängas på torkställning i badrum eller på balkongen.
Det här är vårt semesterhem och det finns personliga saker i lägenheten.  Använd gärna schampo, tvål, toapapper, tvättmedel, kryddor etc. och köp gärna nytt om det behövs och lämna till nästa gäst. Vi lämnar ena sidan av garderoben fri för dig att hänga in dina kläder.
När du lämnar lägenheten, städa undan efter dig, töm kylskåp på färskvaror, diska och släng dina sopor, flaskor etc så det underlättar för städerskan att slutstäda och bädda nytt.

Det bör nämnas att tåget då och då passerar strax nedanför lägenheten. Inget enskilt problem eftersom tågrälsen löper utmed hela Rivieran och vill man bo havsnära får man tåget på köpet men bra att veta om ifall man upplever ljudet av tåg som störande.
I övrigt är det ingen väg utanför med genomfartstrafik utan väldigt lugnt och man kan se havet och höra ljudet från medelhavets kluckande vågor och båtar som passerar i horisonten.

Det finns en parkering i närheten av lägenheten med fri parkering (vita rutor). Man kan se parkeringen från balkongen.
Busshållplats finns i närheten och man kan lätt ta buss till Sanremo eller Ventimiglia om man föredrar det istället för tåg.

loading...
loading...


Ligurien och Bordighera

Bordighera ligger utmed medelhavet precis på gränsen mellan Italien och Frankrike och tillhör regionen Ligurien.
Här råder lugn och harmoni och man kan flanera eller kanske ta en löprunda utmed den vackra strandpromenaden, sola på klipporna vid kyrkan St Ampelio längst ut på udden eller prova det goda och nyttiga medelhavsköket på några av stadens flera restauranger. Upp till gamla stan och tvärtom ner till stranden, promenerar man på fem minuter.

Bordighera är en perfekt utgångspunkt för att vandra, cykla eller med bil, buss och tåg utforska italienska och franska Rivieran. Närliggande Sanremo (ca 10 km) Monte Carlo (ca 30 km) eller charmiga bergsbyar i inlandet  når man enklast med bil på ca 30 min. Närmsta flygplats är Nice (Frankrike) ca 1 tim med bil /tåg. Milano ca 3 tim. Marseille ca 3 tim.

Tips om Bordighera, utflykter och goda råd hittar du i länk under bildspelet!

loading...

INFO & BOKNING
Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig