Namnlöst-2

Boende


 ENBART BOENDE
Det finns möjlighet att bo antingen på Dormiusa suites & rooms eller Casa Albertieri här i den charmiga gamla stan i Bordighera.

Dormiusa suites & rooms kallar vi uthyrningsrummen som finns här med privat ingång från gränderna i gamla stan. Dormiusa erbjuder ett självständigt boende med fina komfortabla rum och havsutsikt. Här kan man välja mellan  dubbelrum eller  om man är en familj eller flera personer passar familjesuiten bra med plats för fyra personer.  Totalt finns plast för totalt ca 10-15 personer + möjlighet till extrasängar.

Casa Albertieri erbjuder tre stora rum med vackra takmålningar varav  det ena, Camera dei Cavalieri (Riddarrummet) är ett stort rum med havsutsikt och plats för fyra personer i det spatiösa rummet. De andra två rummen, Camera dell'Angelo (Änglarummet) och Camera delle stelle (Stjärnkammaren) varav det ena med havsutsikt, det andra med vy mot gränden, kan hyras som en familjesuite med plats till flera personer då rummen har gemensam ingång.

Inom en snar framtid kommer vi erbjuda möjligheten att hyra hela våningen Casa Albertieri till familjer och större grupper. Man sköter sig helt själv och det kommer finnas bekväm sängplats till ca 10-12 personer.  Här kan man ordna egna yogagrupper, vandringsgrupper eller bara ha en skön och avkopplande semester med familj och vänner. Hör av er för intresse så berättar vi mer. 

Det finns flera bra restauranger runt hörnan och det är bara några få minuters promenad ner till Medelhavet med fina stränder.

BOENDE VID ARRANGEMANG OCH OLIKA UPPLÄGG

Antingen bor gästerna på Dormiusa eller Casa Albertieri  alternativt sker boendet på ett annat central beläget  hotell eller på något naturskönt beläget B&B i Liguriens inland - boendet beror lite på vilken typ av arrangemang och hur många deltagare. Enbart vandring eller cykling fungerar utmärk med Bordighera som bas, där man har nära till allt.

Yogan fungerar bra uppe i Liguriens inland bland de rogivande bergen där tystnaden och naturen inpå knuten bidrar till att hitta lugnet och
komma i ratt yogastamning. En del föredrar istället den milda jodrika havsluften och att yoga vid havet efter en inledande morgonvandring utmed strandpromenaden.