Namnlöst-2
loading...
Trevligt B&B boende i gamla stan Bordighera. Det finns några närliggande alternativ om det är fullbokat på Casa Albertieri eller Dormiusa.

La Lucciola - Familjedrivet charmigt trestjärnigt hotell som ligger utmed Bordigheras vackra strandpromenad. Här har man nära både till strandpromenaden och till gamla stan . Hotellet har en vacker trädgård och trevliga dubbelrum med enklare standard. Havs eller inlandsvy och några rum har balkong.
 
Grand Hotel del Mare - Lyxigt femstjärnigt boende precis vid havet i utkanten av Bordighera. Här väljer ofta företagsgrupper att bo då det finns full service och möjlighet till konferensrum med alla bekvämligheter.  Hotellet har en privat strand, pool och ett lyxigt spa samt gym.

Casa di Giacomo - Vid yoga och vandringshelger är ibland boendet förlagt till  inlandet. ofta bor vi på rofyllda B&B Casa di Giacomo strax ovanför byn Pigna, ca 30 minuter från kusten men boendet kan variera till liknande alternativ i mån av plats. På Casa di Giacomo bor man i delat 2/3 bäddsrum och på morgonen serveras god frukost på hembakat bröd, ost, frukt, yoghurt och musli ingår. Här ligger lyxen i den rofyllda miljön med utsikt över de liguriska bergen och vår trevlige host Dario som driver detta B&B bidrar till den goda stämningen.

Om så önskas finns möjlighet till andra boenden i olika kategorier och på olika platser i Italien.