Namnlöst-2
loading...

Dormiusa suites & rooms kallar vi uthyrningsrummen som finns här med privat ingång från gränderna i gamla stan. Dormiusa erbjuder ett självständigt boende med fina komfortabla rum och havsutsikt. Här kan man välja mellan  dubbelrum eller  om man är en familj eller flera personer passar familjesuiten bra med plats för fyra personer.  Totalt finns plast för totalt 8 personer + möjlighet till extrasängar. Rummen är nyrenoverade med välbevarade detaljer från 1500 talet. Varje rum har sin egen personliga stil.

Våra rum

Rummen på Dormiusa vetter alla mot medelhavet och är rymliga och med total komfort såsom ac/tv/kylskåp och nespressobryggare eller vattenkokare. Här sköter man sig helt själv och alla rummen har egen ingång och privat badrum.

Ett av rummen kallar vi för familjesuiten då den har möjlighet att öppna upp dörren mellan de båda rummen. Totalt två sovrum varav det ena med balkong, två badrum och en gemensam ingång. Max 4 pers+ en extrasäng.

Ett stenkast bort hittar man flera renommerade restauranger med det goda liguriska köket och även pizzerior och barer. Här klarar man sig på egen hand och i priset ingår klassisk italiensk frukost på bar i form av kaffe/thé och croissant. 

Städning och byte av sänglinne och handdukar 2 ggr/vecka. Fri wifi på rummen, uppkopplingen kan dock variera här i gamla stan.

Tariff
Min 90 €/natt - Max 150 €/natt (priset avser två personer i dubbelrum) beroende säsong och på vilket rum.
Extrasäng 30 €/natt.
Familjesuiten 160 - 180 €€
På Dormiusa finns det plats till max. 8 personer med möjlighet till ytterligare två personer i extrasäng.
Barn under 2 år bor gratis i föräldrars säng. Vi har inga barnsängar att erbjuda.Check-in och Check-out
Check in:  från kl. 16 till kl. 20 ankomstdagen
Check out senast kl.11.00 avresedagen, eller enligt överrenskommelse.


www.dormiusa.com