Namnlöst-2
loading...
Casa Albertieri ligger på andra våningen i ett historiskt hus i Bordigheras gamla stadsdel. Det byggdes på 1600-talet som Bordigheras första rådhus och erbjuder tre stora rum med vackra takmålningar.

Det ena, Camera dei Cavalieri (Riddarrummet) är ett stort rum med havsutsikt och plats för fyra personer i det spatiösa rummet. De andra två rummen, Camera dell'Angelo (Änglarummet) och Camera delle stelle (Stjärnkammaren) varav det ena med havsutsikt, det andra med vy mot gränden, kan hyras som en familjesuite med plats till flera personer då rummen har gemensam ingång.
Samtliga rum erbjuder en personlig stil och unika historiska detaljer välbevarade för att skapa en känsla av harmoni och lugn för våra gäster.

Det finns flera bra restauranger runt hörnan och det är bara några få minuters promenad ner till Medelhavet med fina stränder.

Våra rum  (alla med takmålningar och venezianskt mosaikgolv)


 Camera dei Cavalieri - Riddarrummet är vårt största rum med plats för en familj eller upp till fyra personer. Rummet är bekvämt och rymligt med privat badrum och vackra takmålningar att titta på innan man går och lägger sig och det första man ser när man vaknar...

Camera delle Stelle - Stjärnkammaren med stjärnor i taket  har plats till tre personer, en dubbelsäng( Queensize) och en enkelsäng och ett mindre badrum i anslutning.

Camera del Angelo - Änglarummet är ett vackert dubbelrum med änglamotiv och fönster mot gränden. Hyrs ut som en suite tillsammans med Camera della Stelle då ingången och badrum är gemensamt. Lämpar sig för en familj.

Från fönstret har man en strålande havsutsikt och full vy över de närliggande kuststäderna Menton och Monte Carlo och vid klart väder kan man skymta öarna Lerins utanför Cannes och ända bort till l'Esterel massivet. Änglarummet har utsikt mot gränden.
Frukost - På morgonen ingår  klassisk italiensk frukost -kaffe/thé, croissant, focaccia, yoghurt, musli och färsk frukt och juise, som intas i den fd rådsalen med vackra takmålningar.

Hyra hela våningen.... Från och med nästa år kommer vi erbjuda möjligheten att hyra hela våningen Casa Albertieri ( tre sovrum, två badrum, hall, 72 kvm sal med matplats samt kök med matplats) till familjer och större grupper. Man sköter sig helt själv och det kommer finnas bekväm sängplats till ca 10-12 personer.  Här kan man ordna egna yogagrupper, vandringsgrupper eller bara ha en skön och avkopplande semester med familj och vänner. Hör av er för intresse så berättar vi mer.

 

Tariff
Min 100 €/natt - Max 140 €/natt beroende på säsong och längden på vistelsen (priset avser två personer i dubbelrum)
Extrasäng 30 euro/natt.
Familjerummet har möjlighet till fyra sängplatser (en dubbelsäng och två enkelsängar samt privat badrum) - Min 140 € - 180 € (4 pers)
Barn under 2 år bor gratis ( i föräldrars säng) Vi har inga barnsängar att erbjuda.

Check-in och Check-out
Check in:  från kl. 14 till kl. 20 ankomstdagen
Check out senast kl.11.00 avresedagen, eller enligt överrenskommelse.

www.casaalbertieri.com