Namnlöst-2

TOSCANA - Njut och upplev det äkta Toscana

loading...

Vill du uppleva det äkta och genuina Toscana borta från allfartsvägarna? Trött på de vanliga guidade turistturerna i klassiska städer som Florens?

Låt svenska Maria som bott många år i Italien och driver Florentine Experience Shopping guida dig bland sina guldkorn bland hantverkare i staden. Designa din egen unika skinnväska tillsammans med en läder hantverkare eller titta på hur man tillverkade skor under renässansen. Pausa bland gränderna och insup atmosfären med en skummande espresso eller en äkta italiensk gelato. Hantverkar turen kan mixas med besök på marknad med avsmakning av Toskanska delikatesser som pecorino, prosciutto och schiacciata bröd med ett glas vin.

Kombinera vistelsen med matlagningskurs och "opera in the kitchen", historia, kultur eller en vandring med vinprovning i Greve in Chianti. Vill du hellre vandra, cykla, yoga eller bara koppla av på vår mysiga agriturismo med lite poolhäng och ett glas vin i handen? Toscana passar alla sinnestämmningar!

Vi hjälper dig och dina vänner att få ut den bästa upplevelsen av Toscana och en minnesvärd vistelse med i bagaget (kanske med ett och annan lokalt hantverk eller någon delikatess att förlänga känslan av Italien med).

HANTVERK opera MAT vin RELAX tid VANDRING cykling YOGA paus

Bo på mysig agriturismo med närhet till Florens och Chiantidistriktet. Här kan man välja att bara njuta av att relaxa vid poolen eller ta en promenad bland vinrankorna som omgärdar gården. Goda toscanska måltider serveras i restaurangen med gårdens eget vin.

                                     
Till Toscana tar man sig smidigt med både flyg och tåg direkt till Florens eller till Pisa som ligger cirka en timma bort.
Varmt välkomna att kontakta oss för ett reseförslag anpassat för just er grupp!
 
 info@goitaly.se
+46700555658
 
 
www.goitaly.se
 
 
 
 
 
 
 
Allmänna villkor GoItaly
Viktig information före anmälan
Börja med att anmäla dig till valt reseupplägg. Det gör du genom att skicka ett mail till info@goitaly.se men läs först igenom informationen nedan.
Observera! Boka inte flyg innan din anmälan är bekräftad!
För bokning behöver vi följande uppgifter:
Namn
Adress
Telefonnr
Personnr
Vid bekräftelse om plats betalar du in 30 % av avgiften som anmälningsavgift. Vad som gäller i just ditt fall får du separat betalningsinformation om. Se ovan.
30 dagar innan avresa ska slutbetalningen vara inbetald, faktura skickas.
Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift.
Observera! Reseförsäkring och avbeställningsskydd tecknar du själv genom din bank eller försäkringsbolag. Glöm inte ”blå kortet” (EU-kortet)!
Vi har inget ekonomiskt ansvar för kostnader av flygbiljett, inte ens i det fall resan måste ställas in (min antal 6 pers) Det totala priset för resan inkl. anmälningsavgiften betalas i så fall tillbaks i sin helhet.
Avbeställningsvillkor:
Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan resan debiteras anmälningsavgiften.
Vid avbokning senare än 30 dagar innan starten debiteras fullt pris.
Vid sjukdom  senast 24 tim innan avresa som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften.
 
Varmt välkomna med er anmälan!