Namnlöst-2

Privatresor

Varför inte samla släkt och vänner i Italien när det är dags att fira en högtidsdag.
En festmiddag, en vandring, cykling eller gemensam matlagning... Kanske ni är nygifta och vill ordna bröllopsfest och känna på lite äkta amore i Italien? Mer romantiskt än så blir det inte...

Allt fler sätter upplevelser högst som prioritering för sin semester. Sol och bad i all ära men de allra flesta vill förena nytta, hälsa och nöje i form av bestående minnen med sig hem i bagaget.
Är ni en färdig grupp och vill ha hjälp med planeringen av er resa tittar vi på ett lämpligt arrangemang för just er. Minst antal 8 pers, är ni färre välkomnar vi er att ansluta till något av de färdiga reseuppläggen (se Kommande resor)Allmänna villkor GoItaly
Viktig information före anmälan
Börja med att anmäla dig till valt reseupplägg. Det gör du genom att skicka ett mail till info@goitaly.se men läs först igenom informationen nedan. Länk till anmälan finns efter informationen.
Observera! Boka inte flyg innan din anmälan är bekräftad!
Vid bekräftelse om plats betalar du in 30 % av avgiften som anmälningsavgift. Vad som gäller i just ditt fall får du separat betalningsinformation om.
30 dagar innan avresa är slutbetalningen
Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift.
Observera! Reseförsäkring och avbeställningsskydd tecknar du själv genom din bank eller försäkringsbolag. Glöm inte ”blå kortet” (EU-kortet)!
Avbeställningsvillkor
Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan starten debiteras 30 % av avgiften.
Vid avbokning senare än 30 dagar innan starten debiteras fullt pris.
Vid sjukdom  senast 24 tim innan avresa som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften.
Anmälan info@goitaly.se
Mer info och kontakt www.goitaly.se
+46 700555658
 
Varmt välkomna med er anmälan!

loading...

Intresseanmälan